Pasen in Geluid

Het paasweekend komt er weer aan. Er zijn veel mensen die in de periode voor Pasen vasten of extra aandacht geven aan bepaalde zaken. Ik ben daar niet zo goed in. Het paasverhaal uit de Bijbel heb ik al zo vaak gehoord dat ik het lastig vind me er opnieuw in te verdiepen. Dus heb ik besloten dat dit jaar te doen d.m.v. muziek.

Muziek is naar mijn idee vaak veelzeggender dan woorden ooit kunnen zijn. Het is een andere vorm van communicatie; mysterieuzer en interessanter denk ik.
Daarom zijn hier twee Spotify afspeellijsten die ik met het oog op Pasen heb gemaakt.

1. Pasen in Geluid – Easy Listening:
(Over het algemeen toegankelijke nummers, niet te druk.)

2. Pasen in Geluid – Advanced Listening:
(Nummers die een stuk minder toegankelijk zijn, maar dan wel weer een stuk interessanter.)

Bij beide lijstjes is het de bedoeling dat je er even de tijd voor neemt er naar te luisteren. Als achtergrondmuziek zullen ze niet tot hun recht komen. Dus zoek een keer een rustig plekje op en luister bijv. met een koptelefoon.

Ik hoop dat jij er misschien ook wat aan hebt!
xx Merith

  Show some love

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten