Thank you for being here :)

It really means a lot to me!
Op deze pagina probeer ik wat meer info te geven over The Dance Part.

Een paar dingen over mij:
Mijn naam is Merith Ebbers en ik woon in Wageningen. The Dance Part is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby, ik heb geen speciale fotografie opleiding o.i.d. gevolgd. Wel heb ik Communicatie gestudeerd, tijdens deze studie besloot ik voor mezelf te beginnen, en nu doe ik dat nog steeds :)

Contact me anytime via: merith[at]thedancepart.nl

<< If you’d like to know more about The dance part

(I know it’s a little long..sorry!)

MEER INFO OVER M’N WERK:

Al jaren ben ik bezig met fotografie, ik ben dol op het vastleggen van momenten. En nóg leuker vind ik de uitdaging om degene(n) die ik fotografeer er op te krijgen zoals ze echt zijn. Niet te veel geposeer, gewoon rondlopen, kletsen, lachen en ondertussen mooie plaatjes maken :)

Meestal fotografeer ik gewoon digitaal, maar ik vind het ook heel erg leuk om ouderwets met een rolletje foto’s te maken.

Klik hier voor meer fotografiewerk, kosten + info. 

Door middel van schilderen, tekenen, maar ook fotografie kan ik dingen zeggen die met woorden eigenlijk niet te zeggen zijn. Steeds meer kom ik erachter hoe belangrijk deze vormen van expressie voor mij zijn.

Ik probeer elke dag te schilderen of te tekenen. De meeste dingen die ik maak ziet niemand, het is denk ik toch iets heel persoonlijks. Terwijl ik aan de andere kant ook graag schilderijen of tekeningen in opdracht maak.
Ik houd ervan te zoeken naar manieren om iets in beeld te brengen. Om te zeggen wat met woorden niet gezegd kan woorden. Ik denk dat ik daar altijd naar blijf zoeken en ik merk dat ik er elke keer ook weer nieuwe verrassende antwoorden op vind. Het blijft een mysterie, schilderen, ik weet nooit precies welke kant het opgaat, soms heb ik het idee dat ik het schilderij niet eens zelf gemaakt. Alsof het uit zichzelf is ontstaan terwijl ik er naar stond te kijken.

Bekijk hier een selectie van mijn schilderijen

Heb je interesse in een schilderij of poster die speciaal voor jou gemaakt word? Kijk dan hier. 

In mijn shop kun je een selectie vinden van posters, schilderijen, trouwkaarten en geboortekaarten.
De posters en kaarten zijn vaak gebaseerd op tekeningen die ik gemaakt heb. Ik vind het leuk om iets op een simpele manier uit te beelden.

Wat ik ook erg leuk vind aan mijn shop is dat ik al mijn posters en art prints zelf afdruk op mooi papier. Ikwirdt er vaak heel blij van om zoiets in mijn handen te houden en dan op de post te doen naar iemand anders :)

Zou je een speciaal voor jou ontworpen kaart of poster willen hebben? Stuur dan een mail naar merith[at]thedancepart.nl voor meer informatie!

Ga naar mijn shop!