^ Met deze camera’s ;-) ^

Hey, ik ben Merith en ik ga deze workshop geven!

Heel vaak als ik iets wil fotograferen ben ik geneigd het meest makkelijke, het meest voor de hand liggende te fotograferen. Vaak zijn dat wel mooie plaatjes, maar toch een beetje saai. Daarom probeer ik mijzelf er de laatste tijd in te trainen om elke keer weer met nieuwe ogen te kijken. Om op zoek te gaan naar dingen die ik nog niet eerder zag. En als ik dit bewust doe vind ik inderdaad nieuwe manieren van kijken. Dit zou ik jou ook graag willen laten zien, want het is zo leuk om verrast te worden door dingen die je eerst niet (echt) zag!

Hoe gaat het in zijn werk?

We gaan naar buiten met een simpele analoge camera voor 36 opnames en zoeken wat mooie/interessante plekjes op en gaan lekker fotograferen. Je kunt de omgeving of medestudenten fotograferen, wat jij leuk vind ;-) En ik zal je natuurlijk tips en ideeen geven om mee aan de slag te gaan.
Daarna krijg je het fotorolletje mee naar huis en kan je deze laten ontwikkelen bij bijv. de Hema als je dat wilt. 

Skills

Je hebt geen ervaring met of kennis van (analoge) fotografie te hebben om mee te kunnen doen. Deze camera’s zijn heel makkelijk te bedienen, we gebruiken ze vooral omdat je én door een viewfinder moet kijken én omdat je maar een beperkt aantal foto’s kan maken. Dat komt heel goed van pas bij deze workshop :)

Data en kosten

Er is een workshop op donderdagavond 18 april 2019 vanaf 19:00 uur en één op zaterdagochtend 20 april 2019 vanaf 9:30 uur, beide vinden plaats in Wageningen. 

De kosten zijn €35,- (incl. btw) per persoon, inclusief fotorolletje van 36 opnames. Je krijgt een analoge camera te leen van mij.

Aanmelden

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Stuur een mail naar merith[at]thedancepart.nl :)