Dianne in zwart-wit

Ik ben dol op oude foto’s, vooral van die korrelige zwart-wit foto’s. Een tijdje terug had ik een manier ontdekt om dit soort foto’s te kunnen maken met een digitale camera en nu heb ik het met Dianne samen eens serieus uitgeprobeerd. Het was echt heel leuk om te doen, om foto’s te maken en deze direct te zien op mijn schermpje zoals je ze nu ziet. Ze zijn namelijk niet bewerkt, ik heb ze in zwart-wit geschoten en er verder niets mee gedaan. Het was met elke klik een verrassing hoe de foto er precies uit was gekomen, heel erg leuk :) Dit soort dingen ga ik zeker vaker doen!

Portret fotografie wageningen
Portret fotografie wageningen
Portret fotografie wageningen
Portret fotografie wageningen
Portret fotografie wageningen
Portret fotografie wageningen
Portret fotografie wageningen
Portret fotografie wageningen
Portret fotografie wageningen
Portret fotografie wageningen
Portret fotografie wageningen
Portret fotografie wageningen
Portret fotografie wageningen
Portret fotografie wageningen
Portret fotografie wageningen