Mijn eerste muurschildering :)

Een paar weken geleden werd ik door een kennis gevraagd of ik een muurschildering voor haar wilde maken. Eigenlijk wilde ik dat al een tijdje eens proberen, dus die vraag kwam goed uit :) Ik ben aan de slag gegaan met een winterbos met verschillende vogels. Het was wel een beetje spannend om de eerste verfstreken op de muur te zetten, maar toen ik eenmaal begonnen was vond ik het vooral erg leuk om te doen!
Bekijk hieronder het resultaat en als je zelf ook een muur hebt die wel wat kleur kan gebruiken, let me know, ik ben wel in voor nog meer muurschilderingen!

muurschildering vogels in bos 
muurschildering vogels in bos 
muurschildering vogels in bos 
muurschildering vogels in bos 
muurschildering vogels in bos 
muurschildering vogels in bos 
muurschildering vogels in bos 
muurschildering vogels in bos